Leder du efter en billig a-kasse, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på Frie Funktionærer A-kasse. Det er en A-kasse, hvor du ikke behøver at betale særlig mange penge hver måned, men alligevel er sikret retten til at få dagpenge, hvis du skulle være så uheldig at miste dit job. Eller når du skal søge job efter endt uddannelse.

Frie Funktionærer

Hos Frie Funktionærer lægger de vægt på at være en A-kasse, der kan repræsentere alle. Det er lige fra kassedamen til butikschefen i supermarkedet. Der bliver ikke gjort forskel på de to. Mister de deres job, har de begge mulighed for at få dagpenge, personlig rådgivning og hurtig sagsbehandling.

Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, har du også mulighed for at blive en del af Frie Funktionærer. På den måde er du sikret, hvis du er tvunget til at lukke din virksomhed ned af den ene eller anden grund.

Contents

En af de mest populære A-kasser

Det kan være rart at vide, hvad andre mener om den A-kasse, som du er ved at melde dig ind i. Frie Funktionærer er en af de mest populære A-kasser herhjemme. Det skyldes blandt andet deres fokus på at have plads til alle, deres hurtige sagsbehandling og deres lave priser.

Det er meget forskelligt, hvad folk vægter højest, når de vælger A-kasse. Derfor prøver Frie Funktionærer at ramme rigtigt på alle punkter. Hvis du er studerende, er det gratis for dig at være medlem. Hvis du er lønmodtager eller selvstændig, betaler du et fast lavt beløb hver måned.

Dig og dine behov er i centrum

En af grundene til, at der skal være plads til alle faggrupper i Frie Funktionærer, er, at de lægger stor vægt på personlig frihed. Det er vigtigt for dem, at du har mulighed for at organisere dig, som du vil, så du kan få den bedste repræsentation på arbejdsmarkedet.

Når deres medlemmers baggrund er så forskellig, betyder det også, at de lægger vægt på at lytte til dine behov, når du har brug for deres hjælp. De har ikke en standardiseret løsning, som de altid følger: De tager altid udgangspunkt i den enkelte, så du kan få den hjælp og vejledning, som du har brug for.

Derfor skal du være med i en A-kasse

Når du har et arbejde, er det altid vigtigt, at du også har sikret dig, hvis du skulle miste det arbejde igen. Det er lige som, at du har en forsikring, hvis der nu skulle ske noget med dine ting. På samme måde kan man godt se på en A-kasse: Det er en forsikring, der gør, at du har mulighed for at få dagpenge, hvis du mister dit job. Det skal dog ikke forveksles med de forsikringer, som du også har mulighed for at tegne.

Både som studerende, lønmodtager og selvstændig er det vigtigt, at du har sikret dig selv bedst muligt. Det kan du gøre hos Frie Funktionærer. Som studerende bør du melde dig ind senest et år før, du bliver færdig med dit studie. På den måde er du sikker på, at du kan få dagpenge med det samme, når du er færdig.

Både som lønmodtager og selvstændig kan du risikere at stå uden arbejde, så du ikke har nogen indkomst.  Med det månedlige beløb, som du betaler til Frie Funktionærer, er du sikret dagpenge.

Mulighed for at tilvælge fagforening

Hvis du gerne vil kombinere fagforening og A-kasse og have det hele samlet et sted, kan du nemt gøre det hos Frie Funktionærer. Det kan være med til at give dig ro at vide, at du er sikret hele vejen rundt. Når du er medlem af en A-kasse, er du sikret dagpenge. Når du er medlem af en fagforening, er du for eksempel sikret juridisk hjælp ved en retmæssig fyring.

Hos Frie Funktionærer har de tre forskellige muligheder for dig, der gerne vil have fagforening. Du kan vælge Mini, Favorit og Elite.

Mini er den billigste løsning, hvor du selvfølgelig heller ikke har mulighed for at få lige så meget hjælp. Elite er den dyreste løsning, hvor du også kan få flest forskellige former for hjælp. Favorit er en mellemting mellem de to – og er, som navnet antyder, medlemmernes favorit.