Få den bedste a-kasse hos CA a-kasse

Vi har alle sammen hørt nogle af de skrækhistorier, som er associeret med arbejdsløshed. Hvad end det er familieforældre, som kommer hjem til børnene efter at være blevet fyrede eller det er den enlige, som skal til at ud at lede efter et nyt job, så er der sandsynligvis ikke nogle af os, som står og glæder os til at blive arbejdsløse.

I Danmark har vi dog skabt et system, som specifikt skal prøve at udbedre det, så vi kan slippe for mange af de problemer, som er associeret med ikke at have nogen form for indkomst, når man bliver arbejdsløs. Systemet her har en lang historie, og er et af kendetegnene ved det danske samfund som helhed, og en af de ting, som vi er kendt for verden over. Dette system kender vi i dag som noget, der er tætforbundet med fagforeningerne, nemlig a-kassen.CA A-kasse

A-kassen er vi nok alle bekendt med, og det er fordi, at den nærmest er blevet fast inventar i den danske arbejderkultur, hvor man næsten skal være med i en a-kasse. Både i film og TV ser og hører vi om a-kasserne, og de findes også i både reklamer og artikler, men hvad gør a-kasserne egentligt? De står ikke bare for at skulle udbetale dagpenge til deres arbejdsløse medlemmer, men de skal også ofte indberette informationer og data omkring deres medlemmer til registrene.

Samtidig er a-kasserne også, i de senere år, begyndt at hjælpe arbejdsløse med at komme ud i rigtige job igen, så man som arbejdsløs ikke kun kan få en indkomst, som man selv tjener, men samtidig få noget struktur i hverdagen, som man oftest ikke har, hvis man er arbejdsløs. Med disse forskellige opgaver, så skal du have den rigtige a-kasse til dig – nemlig CA a-kasse.

CA a-kasse hjælper dig, uanset hvor du er i livet

Uanset om du lige er blevet færdig med din uddannelse, om du har været lønmodtager i mange år, eller om du måske endda stadig studerer, så ønsker CA a-kasse at hjælpe. De er ude efter at kunne hjælpe dig hen på det rigtige spor, uanset hvor du er i livet, og uanset, hvad du har af erfaring.

Derfor tilbyder de en række fordele til mange forskellige grupper, som de håber på at kunne hjælpe bedst muligt. Samtidig handler det hos dem ikke kun om dagpenge, for de kan tilbyde meget mere. De kan blandt hjælpe dig med efterlønnen, som du måske skal have, og de tilbyder store mængder rådgivning indenfor alle de mange tilbud, som de kan tilbyde dig som kunde, så du, uanset om du er ledig eller ej, kan vælge det helt rigtige til netop din situation.

Hos CA har de valgt at fokusere på de højtuddannede mennesker, som sidder, eller skal til at sidde, i erhvervslivet. De har nemlig afgrænset sig her, så de kan tilbyde den bedst mulige service til denne gruppe. Allerede når du studerer, så kan du melde dig ind som studiemedlem, og være klar til at modtage dagpenge, hvis du ikke skulle have et job lige efter studiet.

Du kan også få hjælp til at finde rundt i de mange regler, hvis du har et studiejob. Og når du som nyuddannet skal ud for at kickstarte din store karriere, så er de hos CA også klar til at hjælpe dig med at gøre det nemt, og dermed få allermest ud af den uddannelse, som du har fået, på arbejdsmarkedet. Her har de blandt andet netværksgrupper, som kan styrke dit faglige niveau, og karriererådgivning, hvis du stadig leder efter drømmejobbet!

Hos CA tilbyder de lidt mere ud over det sædvanlige

Hos CA a-kasse, så ved de godt, at du ikke altid har brug for dagpengene, og at mange i Danmark allerede har et job. Derfor tilbyder de en række services og muligheder udover den hjælp, som de kan give dig, der skal på dagpenge. De har nemlig en række medlemstilbud, som gør det attraktivt at være medlem hos dem – blandt andet kan du som medlem deltage i en række arrangementer, som kan give dig faglige kompetencer såvel som et endnu bredere netværk.

Det kan for eksempel være, at du rigtigt gerne vil blive bedre til at forhandle med chefen omkring både løn og arbejdsforhold – derfor kan de tilbyde seminarer i forhandlingsteknik. Samtidig kan du også lære en hel del om forskellige digitale værktøjer, som du kan bruge – både på jobbet og derhjemme. På denne måde kan du styrke de kompetencer, som du allerede har, og samtidigt bruge dem bedre!

De tilbyder selvfølgelig ikke kun seminarer og arrangementer, som du kan komme til – som a-kasse vil de hos CA a-kasse samtidigt sørge for, at du har de værktøjer, som skal bruges i erhvervslivet. Derfor tilbyder de blandt andet advokathjælper til vores medlemmer, så du nemt og bekvemt kan få en advokat til at kigge dokumenter igennem, så du kan få professionel hjælp her.

Eller måske føler du, at du ikke helt ved, hvad drømmejobbet helt præcis skal være, hvad det indebærer, eller hvordan du egentligt kommer derhen. Derfor kan de hos CA også give dig muligheden for konsultationer om karriere, personprofil og en mentorordning, så du kan få hjælp fra erfarne mennesker, som kender til dine tanker og bekymringer. På denne måde er de hos CA lidt mere end bare en a-kasse – de vil gerne kunne være dem, som du går til, når du skal videre i dit erhvervsliv, uanset retningen.